Seminit berblog

27 Februari 2009

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI

Allhadulilah kerana Allah masih memberikan sedutan oksigen untuk bernafas, diberikan rezeki serta kekuatan untuk terus berdiri tegak, penuh bertenaga menjalankan amanah-amanah sebagai seorang hamba serta khalifah dimuka bumi ini.

Sudah agak lama rupanya ana x mengupdate blog ni. bukan ape, mungkin kekangan masa serta kesibkan dalam dakwah dan stduy mengurangkan ruang untuk ana mencoretkan sesuatu yang bermanfaat untuk semua. Tambah lagi dengan temanku tersayang (baca: laptop) diserang virus menyebabkan ianya kurang sihat dan tidak dapat menjalankan beberapa fungsi yang amat penting (internet) sebagai seorang pelajar dan seorang dai'e (baca:pendakwah). insyaAllah, doakan-doakan agar ita sama-sama terus tsabat sebagai seorang hamba Allah yang patuh dengan perintah Allah serta terus istqamah dan istimrar dalam beriman dan bertaqwa kepada Allah s.wt, Zat yang maha Agung dan cinta hakiki yang perlu kita terapkan dalam setiap inci hat nurani. salam mujahadah buat semua. insyaAllah, next post ana akan cuba sampaikan ape yang terbaik yang mampu disampaikan oleh diriku yang maha lemah ini. salam ukhuwahfillah..

Tiada ulasan:

 
Foto saya
Pemuda Kelantan, Eksekutif IT di sebuah syarikat Oil and Gas. seorang musafir mencari bekalan amal untuk meraih Husnul Khatimah, kerana pengakhiran yang baik akan mendapat sesuatu yang baik di sana..hidup untuk mencari keredhaan Allah s.w.t "Tidak aku jadikan jin dan manusia itu melainkan hanyalah untuk beribadah kepadaKu"-51:56

Pengikut

Popular Posts