Salam Lebaran

10 September 2010

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI

Assalamualaikum w.b.t
Salam lebaran buat semua pembaca blog TMT ini. asif jiddan kerana tidak sempat update post2 terbaru.. Moga Ramadhan yang lepas memberi 1001 makna dan rahmat buat kita semua ameen..

sempat design card raya walaupun beberapa kali tertunda..

semoga amal yang dilakukan semasa bulan Ramadhan dapat kita sama-sama kekalkan insyaAllah...

p/s: teringin untuk beraya bersama ikhwah2.. T_T

4 ulasan:

umairzulkefli berkata...

Salam Lebaran...
Semoga amal2 kita diterima ye lemeq..
Maaf Zahir Batin..ana kn ikhwah yg plg bnyk wat lwk..sure antum sume bnyk terasa...mntak ampun maaf ye...

p/s:Jzkk sbb doakan ana mse tgh perjalanan 5 perhentian tu ye. Mse tu kt msjid negara..

AhMiEzZ berkata...

salam labaran juga buat antum..sama la akh..ana pon banyak "pangkah/ma'puh" antum..harap dimaafkan juga..ana maafkan ^_^..tp rindu je masa2 yg lalu..tersangat rindu..hehe

p/s: dh tau ana xpandai arab, tulis kot arab juga..hehe..dah la ana ambk arab masa kat UTP dulu dpt *...kui3

.sYaFiQ. berkata...

salam lebaran juga akh..
maafkan diri ana atas kekhilafan dan kesalahan diri ana pada antum ketika kita bersama dahulu dan juga sekarang..
kenangan bersama antum saat yang x dapat dilupakan..

AhMiEzZ berkata...

wslm..
sama la akh..(ana maafkan)..ana pon mintak maaf jgk akh ^_^..
rindu juga dengan senda gurau antum..hehe..

 
Foto saya
Pemuda Kelantan, Eksekutif IT di sebuah syarikat Oil and Gas. seorang musafir mencari bekalan amal untuk meraih Husnul Khatimah, kerana pengakhiran yang baik akan mendapat sesuatu yang baik di sana..hidup untuk mencari keredhaan Allah s.w.t "Tidak aku jadikan jin dan manusia itu melainkan hanyalah untuk beribadah kepadaKu"-51:56

Pengikut

Popular Posts