Baju oh baju (Part II)

21 Jun 2008

Assalamualaikum..
salam ukhuwah.. salam mahabbah..
setelah beberapa kurun (heh, dasyat nyer hiperbola yg diguna) mendesign baju dengan sahabatku Nukman, then it come to the final stage.. bleh2 belek2 dibawah (jangan window shoping je.. beli2..huhuhu~~)


Jangan Malu2 atau segan2 untuk mengorder.. pengorderan boleh dibuat terus kepada ana (ikutla kot YM ke atau SMS ke atau call hilmi_002@yahoo.com/ahmiez002@gmail.com)
Harganya dalam RM23 je..
saiz nye ada la S,M,L,XL dsb..
Bantulah sesama Muslim..
penghantaran: bagi sahabat2 di UTP akan hantar terus ke bilik anda bile abis cuti sem nanti..
buat sahabat2 luar UTP, penghantaran bleh dibincangkan
wallahualam..
p/s: ni adalah upgrade t-shirt drp t-shirt yang penah ana post dalam blog ni-->baju..0h baju..


Buat sume x-schoolmate ku...

09 Jun 2008


Assalamualaikum...

Perhatian buat sume schoolmate ku yang bersepah di merata-rata malaysia mahupun dunia, diajak untuk menyertai konvoi ke maktab dengan menggunakan kenderaan sendiri atau pun bas Transnaisonal SKMK di stesen bas kota bahru.. detailnya adalah seperti berikut:-


Tarikh: 16 Jun 2008

Masa: Pagi (nk pegi lepas subuh pon ok gak..)

Tempat: MRSM Kuala Krai dan sekitarnya.

Objektif utama: Mengambil sijil SPM, reunion dan menyibukkan cikgu2 melayan bekas2 pelajarnya yang selalu menyibuk di maktab tu.


jadi harap ramai yang boleh datang jika ada kelapangan masa, wang ringgit dan sebagainya..

Mohon Allah permudahkan apa yang dirancang dan semoga apa yang kita lakukan mendapat redha daripada-Nya..insyaAllah..


p/s: xsempat nk bt invitation card..sekadar bagtau kot mulut je (mcm nk ajak ke walimah tu la)
 
Foto saya
Pemuda Kelantan, Eksekutif IT di sebuah syarikat Oil and Gas. seorang musafir mencari bekalan amal untuk meraih Husnul Khatimah, kerana pengakhiran yang baik akan mendapat sesuatu yang baik di sana..hidup untuk mencari keredhaan Allah s.w.t "Tidak aku jadikan jin dan manusia itu melainkan hanyalah untuk beribadah kepadaKu"-51:56

Pengikut

Popular Posts